+000 0 0000 0000

Responsible Gambling

[wpml_language_selector_widget]

Spinoleague

ZAIGRAJ SPINOLEAGUE I OSVOJI VELIKE NAGRADE!

IMPRESIVAN NAGRADNI FOND

Pridruži se Spinoleague turniru!

Dobrodošao u Spinoleague – gdje svaki trenutak donosi novu dozu zabave, a svaka vrtnja dodatnu šansu prema nevjerojatnoj pobjedi!

Jesi li spreman za uzbudljivu igru? Jer Spinomenal je odlučio veličanstveno proslaviti svoju 10. godišnjicu s nizom Spinoleague turnira i iznimno velikim ukupnim nagradnim fondom koji iznosi čak 10.000.000 eura! Uključi se već sada u turnir u tijeku i osvoji nevjerojatne dobitke.

Spinoleague je podijeljena u četiri sezone, a svaka sezona uključuje 4 turnira što čini ukupno 16 zasebnih turnira u cijeloj Spinoleague. Svaki turnir sastoji od nekoliko rundi i jedne finalne Super runde.

Drugi turnir koji je trenutno u tijeku traje od 21. ožujka do 10. travnja i sastoji se od tri runde:

1

runda = 20.000 €

2

runda = 20.000 €

3

runda = 40.000 €

SEZONA SAFIRA

29.2.2024. – 29.5.2024.

Broj turnira: 4

Nagradni fond 250.000 - 2.500.000 €

SEZONA TOPAZA

30.5.2024. – 28.8.2024.

Broj turnira: 4

Nagradni fond 200.000 - 2.000.000 €

SMARAGDNA SEZONA

29.8.2024. – 27.11.2024.

Broj turnira: 4

Nagradni fond 250.000 - 2.500.000 €

DIJAMANTNA SEZONA

28.11.2024. – 26.2.2025.

Broj turnira: 4

Nagradni fond 300.000 - 3.000.000 €

Spinomenal igre nikad nisu bile zabavnije! Uključi se i uživaj u  zabavi!

29.2.2024. – 26.2.2025

Broj turnira: 16

Nagradni fond 1.000.000 – 10.000.000€

Igre koje sudjeluju

UVJETI I PRAVILA SPINOMENAL ONLINE PROMOCIJE

Tko može sudjelovati?

 • Svi registrirani OlyBet korisnici stariji od 18 godina ispunjavaju uvjete za ovu promociju.

Kako pobijediti:

 • Svaka pobjeda nagrađuje igrača određenim brojem bodova, na temelju sljedeće formule: iznos osvojenog / iznos uloženog (na primjer, ako ste uložili 1 EUR i osvojili 10 EUR, bit ćete nagrađeni s 10 bodova). Što više bodova igrač prikupi, to je viša njegova pozicija na ploči rezultata turnira, koja će uključivati sve igrače sa svih platformi koje sudjeluju u turnirima („Ploča rezultata“). Broj igrača koji dijele nagradni fond u svakom krugu bit će specificiran u alatu za turnire.
 • Spinoleague je podijeljen u četiri sezone, a svaka sezona uključuje 4 turnira. Ukupno 16 odvojenih turnira tijekom Spinoleaguea, pri čemu svaki turnir obuhvaća nekoliko rundi i jednu završnu Super rundu.
 • Tijekom Super rundi, svaki bod koji igrač zaradi bit će pomnožen s 2.
 • 10% bodova igrača tijekom svake runde turnira bit će prikupljeno kao kredit i dodat će se igračevom rezultatu Super runde tog turnira.
 • Rezultat svakog igrača na ploči s rezultatima za svaku rundu pojavit će se kada igrač dosegne kvalifikacijski bod, koji je prikazan na alatu za turnire. Na kraju svake runde, ploča s rezultatima će se resetirati.

 • Igrači će imati mogućnost pomnožiti svoj udio u nagradnom fondu deset puta (10X) dosegnuvši prag bodova detaljno opisan na alatu za turnire koji je postavljen za svaku rundu u svakom od različitih turnira tijekom Spinoleaguea.
 • Svaka runda svakog turnira (uključujući Super rundu) nudi vlastiti nagradni fond, s maksimalnim agregatnim nagradnim fondom od 10.000.000 EUR tijekom cijelog Spinoleaguea, kako je dalje opisano u ovim Uvjetima.
 • Turniri Spinoleaguea dostupni su samo tijekom igranja s pravim novcem.
 • Minimalna kvalificirana oklada po vrtnji kojom je omogućeno sudjelovanje u svakom od turnira iznosi 0,2 EUR (“Minimalna kvalificirana oklada”). Ako Minimalna kvalificirana oklada nije dostupna na jednoj od sudjelujućih igara, najbliži viši iznos oklade bit će prihvaćen kao Minimalna kvalificirana oklada za tu igru.
 • Igrači nisu obavezni plaćati dodatne pologe ili troškove kako bi sudjelovali u Spinoleagueu.
 • Pritiskom na gumb “OK” u skočnom prozoru turnira prikazanom igračima, svaki igrač pristaje na: ove Uvjete i pravila, Pravila prikazana igraču unutar alata za turnire, kao i na sve ostale Uvjete i odredbe turnira postavljene od strane operatora koji organizira Spinoleague.

 • Sudjelujući operatori bit će isključivo odgovorni za sve zahtjeve koje igrači mogu imati u vezi sa Spinoleagueom, uključujući, ali ne ograničavajući se na isplatu nagradnih fondova unutar 72 sata od prihvaćanja rezultata svakog turnira poslanog od strane Spinomenala, osim ako se ne radi o primjenjivim državnim praznicima.

 • Sve materijalne nagrade mogu biti isplaćene u novčanom ekvivalentu
 • Pogreške i greške mogu poništiti sve igre i isplate.
 • Svaki igrač koji sudjeluje u jednom od turnira dobit će jedinstveni identifikacijski broj turnira za Ploču rezultata, za svaku valutu s kojom igrač igra. Promjena valute tijekom trajanja Spinoleaguea može resetirati napredak igrača na Ploči  rezultata.

 • Ako dva ili više igrača imaju isti broj bodova na kraju svake runde, igrač koji je prvi dosegnuo bodove bit će rangiran više.
 • Nagrade za igrače koji igraju igre s kriptovalutama bit će prikazane u EUR-ima. Sudjelujući operatori će isplatiti nagrade u skladu s njihovim uvjetima plaćanja.

 • Samo završene vrtnje bit će kvalificirane za Ploču rezultata.
 • Dobici od besplatnih vrtnji dodijeljenih igraču od strane sudjelujućeg operatora neće se kvalificirati u Spinoleagueu za plasman na Ploči rezultata.
 • Tijekom Spinoleaguea, igračima se može ponuditi mogućnost igranja svih ili nekih od sudjelujućih igara kao dio različitih promotivnih aktivnosti dostupnih s vremena na vrijeme u skladu s uvjetima tih aktivnosti. Sudjelovanjem u takvim aktivnostima, igrači mogu biti nagrađeni dodatnim bodovima.

 • Pravila, uvjeti i odredbe Spinoleaguea podložni su svim primjenjivim zakonima i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku uz prethodnu pisanu obavijest igračima koji sudjeluju u Spinoleagueu. Nastavak sudjelovanja igrača u Spinoleagueu nakon te i takve obavijesti smatrat će se prihvaćanjem takvih promjena.

 • Spinomenal zadržava pravo izmjene ili obustave Spinoleaguea ili bilo kojeg od pojedinačnih turnira u bilo kojem trenutku na neodređeno vrijeme. Bilo koja takva izmjena ili obustava neće utjecati na igrače koji su se prijavili, osim ako izmjena ili obustava nije potrebna radi upravljanja/preveniranja prijevare ili drugih nezakonitih ponašanja.
 • Ako Spinomenal odluči otkazati bilo koji od pojedinačnih turnira uključenih u Spinoleague, tada će status Ploče rezultata na datum otkazivanja turnira odrediti pobjednike tog turnira.
 • U slučaju neslaganja između tumačenja engleske verzije ovih Uvjeta i bilo koje druge verzije ili iteracija ovih Uvjeta zbog razlike u prijevodu, engleska verzija će prevladati.
 • U slučaju bilo kakvog neslaganja između ovih Uvjeta i pravila prikazanih igraču unutar alata za turnire, potonja pravila će prevladati.